Seilforeningene velger Atea Klubb

Jørgen Aschjem - Norges seilforbund
16.03.2017
I 2014 inngikk Atea og Norges Idrettsforbund en langsiktig avtale om å lage løsningen Atea Klubb og Klubbkontor – en todelt løsning som skal effektivisere og gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for idrettsklubber.

Norges Seilforbund så tidlig fordelene med å satse på en aktør som gjorde en langsiktig avtale med NIF og som innebærer sikker og lettvint dokumenthåndtering, sentralisering av e-post som følger roller, enklere kommunikasjon utad, og mye mer.

Klubbkontor er en samhandlingsplattform som skal gjøre styrearbeidet for klubbene mer effektivt og digitalisere arbeidet, fremfor at kontrakter og dokumenter samles i permer. Nå skal det opp i skya. Klubbkontor sørger for tilgang til dokumenter, e-post, kalender og Office-pakken gjennom sikker lagring i skypen, som vil skape bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet.

Atea Klubb er idrettens foretrukne plattform. Med Atea Klubb får klubben en hjemmeside, som gjør det enkelt å få oversikt over all aktivitet i klubben. Norges Seilforbund har en stor ATEA-løsning som muliggjør deling av nyttig innhold til klubbsidene. Fremtidige forbedringer og gode løsninger tilfaller alle med løsningen automatisk. En kursportal er tilgjengelig der du kan oppdatere deg på hvordan du bruker løsningen.

Her er noen av seilforeninger som har valgt løsningene fra Atea Klubb:

Oslo seilforening

Asker seilforening