Fram Larvik samler idrettslaget med Atea Klubb

Atea Klubb
09.03.2017
- Jeg har litt erfaring med å være daglig leder i klubb, og jeg synes det bør være en målsetting for alle idrettslag å gjøre klubbarbeidet mest mulig rolleavhengig. Der har Atea løsninger som gjør det enklere og dekker behov som ikke alle ser.

​- Klubbkontor dekker behov som ikke alle klubber og foreninger vet de har.

- Behovene er at ting skal ligge lett tilgjengelig for de som styrer, og i tillegg at kommunikasjonen skal være transparent. Det blir mer og mer krav i idretten, og med tanke på overskriftene som har vært siste månedene, er dette med åpenhet og sporbarhet i kommunikasjonen viktig.

- Klubbkontor er en løsning som ivaretar nettopp dette; åpenhet og sporbarhet – og ikke minst tilgjengelighet.

- En av grunnene til at vi valgte Atea var at vi så vi kunne få en totalløsning i forhold til behov om god hjemmeside, men også en backup-funksjon og en grei måte å håndtere dokumenter, flyt og kommunikasjon på. Klubbkontor-løsningen dekker alle behov, og vi hadde ikke sett for oss å få en leverandør som kunne levere alt. Vi fikk i pose og sekk, som er en av hovedgrunnene til at vi valgte Atea som leverandør.

Jon Egil Ferdinand Jøssang, daglig leder IF Fram Larvik