Våre referanser

Seilforeningene velger Atea KlubbSeilforeningene velger Atea Klubb2017-03-15T23:00:00ZI 2014 inngikk Atea og Norges Idrettsforbund en langsiktig avtale om å lage løsningen Atea Klubb og Klubbkontor – en todelt løsning som skal effektivisere og gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for idrettsklubber.
Et smidigere idretts-NorgeEt smidigere idretts-Norge2017-03-09T23:00:00ZDropper ringpermer og hjemmelagde ad-hoc-løsninger til fordel for skyen. Atea Klubb og Klubbkontor er en todelt løsning som gjør hverdagen enklere og mer oversiktlig for idrettsklubber rundt om i landet

Innhold

​" Klubbkontor dekker behov som ikke alle klubber og foreninger vet de har. Jeg har litt erfaring med å være daglig leder i klubb, og jeg synes det bør være en målsetting for alle idrettslag å gjøre klubbarbeidet mest mulig rolleavhengig. Der har Atea løsninger som gjør det enklere og dekker behov som ikke alle ser.

Behovene er at ting skal ligge lett tilgjengelig for de som styrer, og i tillegg at kommunikasjonen skal være transparent. Det blir mer og mer krav i idretten, og med tanke på overskriftene som har vært siste månedene, er dette med åpenhet og sporbarhet i kommunikasjonen viktig.

Klubbkontor er en løsning som ivaretar nettopp dette; åpenhet og sporbarhet – og ikke minst tilgjengelighet.

En av grunnene til at vi valgte Atea var at vi så vi kunne få en totalløsning i forhold til behov om god hjemmeside, men også en backup-funksjon og en sikker måte å håndtere dokumenter, flyt og kommunikasjon på. Klubbkontor-løsningen dekker alle behov, og vi hadde ikke sett for oss å få en leverandør som kunne levere alt. Vi fikk i pose og sekk, som er en av hovedgrunnene til at vi valgte Atea som leverandør "

Jon Egil Ferdinand Jøssang, daglig leder IF Fram Larvik

2

" Vi i vektløfterforbundet er særdeles fornøyde med den tette og profesjonelle oppfølgingen prosjektet hadde fra start til mål. Vi er også spesielt godt fornøyde med servicenivået og imøtekommenheten når vi lurte på noe eller hadde forslag til endringer underveis.
Etter at vi lanserte siden på nett, har vi kun mottatt positive tilbakemeldinger på layout og brukervennlighet. Vi er rett og slett veldig fornøyde! "

Tryggve Duun, Visepresident Norges Vektløfterforbund

3

" Hjemmesiden har gitt foreldre og barn en enklere hverdag. "

Jarle Oppsahl, daglig leder Bærums Verk Hauger IF

4

" Etter at vi lanserte siden til Nordic Ambition, har vi fått mange positive tilbakemeldinger. Siden ser veldig profesjonell ut, og den er enkel å navigere seg rundt i.
Den er også enkel å endre og redigere, slik at det ikke blir noe problem å holde siden levende.
Designet på siden gir de besøkende rask tilgang til masse informasjon uten at siden virker rotete og overfylt. Det gikk også veldig fort å få siden opp å gå, når vi bestemte oss for løsningen. "

Patrik Molberg, grunnlegger Nordic ambition

5