Seilforeningene velger Atea KlubbSeilforeningene velger Atea Klubb2017-03-15T23:00:00ZI 2014 inngikk Atea og Norges Idrettsforbund en langsiktig avtale om å lage løsningen Atea Klubb og Klubbkontor – en todelt løsning som skal effektivisere og gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for idrettsklubber.
Et smidigere idretts-NorgeEt smidigere idretts-Norge2017-03-09T23:00:00ZDropper ringpermer og hjemmelagde ad-hoc-løsninger til fordel for skyen. Atea Klubb og Klubbkontor er en todelt løsning som gjør hverdagen enklere og mer oversiktlig for idrettsklubber rundt om i landet
Fram Larvik samler idrettslaget med Atea KlubbFram Larvik samler idrettslaget med Atea Klubb2017-03-08T23:00:00Z- Jeg har litt erfaring med å være daglig leder i klubb, og jeg synes det bør være en målsetting for alle idrettslag å gjøre klubbarbeidet mest mulig rolleavhengig. Der har Atea løsninger som gjør det enklere og dekker behov som ikke alle ser.